-->

Chord Ikhlas Nompo - Slow On Official

 Intro :
 C
 F  G  Em  Am  Dm  G
 F  G  Em  Am  Dm  G

    C     G         Am
 mbiyen koe tau singgah
    G        F
 mbiyen tau ono
      C       Dm      G
 ning awakmu ora.. betah.. 

  C    G         Am
 opo koe ra ngelingi
  G            F
 ora ngrumangsani
  C              Dm      G
 awakmu sing tak tres..nani..

  F     C      Dm   G
 aku ikhlas.. koe lungo..

     F          G
 koe ora ngrasakke
     Em            Am
 opo sing tak rasakke
        Dm                G
 mugo wae koe ra entuk karmane..

 Reff :
        C      G
 tak tompo loroku
        Am      G
 tak trimo lungamu
     F            C
 senadyan tresno iki
      Dm        G
 isih ono ning ati..

        C       G
 tak ikhlaske wae
     Am       G
 koe karo liyane
      F           C  
  senadyan du jodone
     Dm         G         C
 aku ro koe ra iso didadekke..

 Interlude :
 F  G  Em  Am  Dm  G  C
 F  G  Em  Am  Dm  G  C

  C    G         Am
 opo koe ra ngelingi
  G            F
 ora ngrumangsani
  C              Dm      G
 awakmu sing tak tres..nani..

  F     C      Dm   G
 aku ikhlas.. koe lungo.. ooo..

     F          G
 koe ora ngrasakke
     Em            Am
 opo sing tak rasakke
        Dm                G
 mugo wae koe ra entuk karmane..

 Reff :
        C      G
 tak tompo loroku
        Am      G
 tak trimo lungamu
     F            C
 senadyan tresno iki
      Dm        G
 isih ono ning ati..

        C       G
 tak ikhlaske wae
     Am       G
 koe karo liyane
     F           C  
 senadyan du jodone
     Dm         G         C  B
 aku ro koe ra iso didadekke..

 (Overtune)
     A          B
 koe ora ngrasakke..
     G#m           C#m
 opo sing tak rasakke
        F#m               B
 mugo wae koe ra entuk karmane..

 Reff :
        E      B
 tak tompo loroku
        C#m     B
 tak trimo lungamu
     A            E
 senadyan tresno iki
      F#m       B
 isih ono ning ati

        E       B
 tak ikhlaske wae
     C#m      B
 koe karo liyane
     A           E 
 senadyan du jodone
     F#m        B         E
 aku ro koe ra iso didadekke..
         F#m          B
 cen wis garise.. eee eee.. he he..

 (Gusti kulo ikhlas..)
                  A  B  E
 kudu tak ikhlaske..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter