-->

Chord Langit Mendung - Intan Rahma

 Intro :
 G  Em  C

       G            D
 Tak tutupi nganggo udan..
   Em               Bm
 tangis sing nang pipi..
     C           G
 aku ra pingin kowe ngerti..
      Am             D
 yen eluh mripatku mili..

       G            D
 Matur suwun kanggo wingi..
   Em           Bm
 kowe wis ngancani..
      C           G
 sing tak pesen saiki..
      Am      D
 mlakuo sing ati-ati..

      G            D
 Kowe getun wis ra guno..
     Em        Bm
 wis dalanku lungo..
     C          G
 mungkin tanpo awakku..
        Am       D
 seneng dino-dinomu..

      G           D
 Dadi ngene mergo kowe..
 Em             Bm
 kabeh sing nggawe..
     C           G
 tresno ning ati iki..
        Am        D
 luntur ra mbok sisani..

   Em           Bm
 Loro tak sanggane dewe..
     C           G  D/F#
 aku kuat ngrasakke..
   Em        Bm
 kowe bakale kelangan..
       C               D
 uwong sing.. sayang tenan….

 Reff :
   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am    D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G
 matur suwun ra sah digetuni..

 Interlude :
 G  D  Em  Bm
 C  D  G  D
 G  D  Em  Bm
 C  D  G

      G            D
 Kowe getun wis ra guno..
     Em        Bm
 wis dalanku lungo..
     C          G
 mungkin tanpo awakku..
        Am       D
 seneng dino-dinomu..

      G           D
 Dadi ngene mergo kowe..
 Em             Bm
 kabeh sing nggawe..
     C           G
 tresno ning ati iki..
        Am        D
 luntur ra mbok sisani..

   Em           Bm
 Loro tak sanggane dewe..
     C           G  D/F#
 aku kuat ngrasakke..
   Em        Bm
 kowe bakale kelangan..
       C               D
 uwong sing.. sayang tenan..

 Reff :
   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am     D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G    D
 matur suwun ra sah digetuni..

   G         D
 Langite wis mendung..
 Em            Bm
 tangis ra iso tak bendung..
 C                  G
 tresno sing mbiyen ngrembuyung..
    Am     D
 ra iso disambung..

   G        D
 Loroku.. kepatri..
 Em           Bm
 tandes ning ati iki..
 C            G
 sampun cekap sakniki..
   Am           D       G
 matur suwun ra sah digetuni..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter