-->

Chord Lilakno - Amanda D'Zuka

 Intro :
 C  G  F  C
 (4x)
 G

    C               G
 mbiyen seh jamane seneng aku
         F       C
 kowe ngomong cinta..
    C                F
 mbiyen seh jamane seneng aku
         G      C
 kowe ngomong sayang..

   F                  G
 tapi ku tak pernah menyangka
          C         Am
 kau tega dustai cinta..
            Dm
 lalu engkaupun datang
   G            C
 saat aku dengannya.. 
            F
 kamu minta kembali
     G            C
 maafkan ku tak bisa..

 Reff :
 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C
 masa lalu ora usah dipikirno..

 Interlude :
 C  F  G  C  Am  Dm  G  C
 C  F  G  C  Am  Dm  G  C
 G

   C               G
 mbiyen seh jamane seneng aku
         F       C
 kowe ngomong cinta..
    C                F
 mbiyen seh jamane seneng aku
         G      C
 kowe ngomong sayang..

   F                  G
 tapi ku tak pernah menyangka
          C         Am
 kau tega dustai cinta..
            Dm
 lalu engkaupun datang
   G            C
 saat aku dengannya.. 
            F
 kamu minta kembali
     G            C
 maafkan ku tak bisa..

 Reff :
 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C  G
 masa lalu ora usah dipikirno..

 C           F
 lilakno kau lilakno
       G                C
 nengkene aku karo wong liyo..
      Am       Dm
 mergane aku tau loro
         F               G
 mbok tinggal karo wong liyo..

 C           F
 lilakno kau lilakno
     G              C
 aku lan kowe saiki adoh..
      Am               Dm
 ora ono hubungan opo-opo
        F       G          C
 masa lalu ora usah dipikirno..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter