-->

Chord Ora Iso Lali – Aftershine feat. Damara De

 Intro :
 G  C  Am  D

 G                  
 lintang ing wengi..
               C
 ngelingke ati iki..
                  Am
 kowe sing paling tak tresnani..
   D                  G           D
 tapi.. sayangku ora mbok hargai..

 G                           C
 senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                  Am
 mergo aku sing kudu rumongso..
  D                  G
 aku.. ora mbok karepno..

       C                D
 yen sayang.. koe aku salah..
          G      
 cobo tak lalekne
                    Em
 sesandinganku ro koe..
   Am                      D
 lungo.. pancen wis kudu lungo..

 Reff :
         G                C
 Gusti kulo nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em             Am
 mergo tresno marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

 Interlude :
 C  D    Bm  Em
     hu..a..
 C  G  Cm  D
    huaa..

 G                           C
 senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                  Am
 mergo aku sing kudu rumongso..
  D                  G
 aku.. ora mbok karepno..

       C                D
 yen sayang.. koe aku salah..
          G      
 cobo tak lalekne
                    Em
 sesandinganku ro koe..
   Am                      D
 lungo.. pancen wis kudu lungo..

 Reff :
         G                C
 Gusti kulo nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em             Am
 mergo tresno marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

               C
 (kabeh cen raiso dilalekke..)
 D                    G   
  (tapi carane mung siji..
         E
 ngikhlaske..)
                   Am
 (mugo ndang cepet oleh gantine)
           D         
 (mergo takdir jodo..
             G
 wis ono garise..) 

 Reff :
   D           G                C
 hoo.. Gusti kulo nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em             Am
 mergo tresno marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
           Em             Am
 mergo tresno marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter