-->

Chord Pujaan Hati - Surya Akbar feat. Della Rosa

 Capo di fret 3
 Intro :
 Fm  C  Fm  C  Fm  C  Fm

    C         G       Am
 esemu.. sing gawe ayeme ati..
       F           G        C
 tekan seprene aku ra iso lali..
       F          G
 tak titipke roso kangenku
       Em        Am
 lewat sumilire angin ndalu
         F         G        Am
 yo mung siji sliramu ning atiku..

 Intro :
 C  Fm  C  G

     C      G          Am
 gedene.. roso pengarepku..
      F           G         C
 urip sesandingan karo sliramu..
     F           G
 aku yo mung iso dedungo
       Em              Am
 nyenyuwun marang sing Kuoso
      F          G       Am    G
 mugo katresnan iki dadi nyoto..

 Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan..
              Am            Em
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C
 mung kanggo kowe pujaan hati..

 Interlude :
 C  Bm  Am
 Am  Fm  C  G

     C      G          Am
 gedene.. roso pengarepku..
      F           G         C
 urip sesandingan karo sliramu..
     F           G
 aku yo mung iso dedungo
       Em              Am
 nyenyuwun marang sing Kuoso
      F          G       Am    G
 mugo katresnan iki dadi nyoto..

 Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan..
              Am
 yo mung sliramu
            Em
 sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C   G#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

 Reff : (Overtone)
            C#         G#
 rino wengi tansah kelingan..
              A#m
 yo mung sliramu
            Fm
 sing ning angan angan
  F#          C#
 opo iki sing jenenge
      D#m          G#
 wong nandang kasmaran..

            C#        G#
 tresnoku tulus soko ati
             A#m           Fm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F#               C#
 langit bumi sing dadi saksi
      D#m         G#       C#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

   F#       G#
 kuati dongane..
    Fm         A#m
 pasrahke karo sing gawe
     F#            G#       C#
 aku lan kowe mugo dadi jodone..

 Outro :
 D#m  G#  C#  F#m  C#
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter