-->

Chord Roso Atiku - Rindra Putra ft. Destya Eka

 Capo di fret 3
 Intro :
 C
 F  G  Em  Am
 Dm  G  C
 F  G  Em  Am
 Dm  G  C

 C    F           C
 e..lingo gek semono..
  C       F          G
 aku.. ngucapake tresno..
  F         G     Em      Am
 ora.. nyongko.. ora.. ngiro..
 Dm       G         C
  kowe nompo roso kulo..

 C    F        C
 sa..iki bebarengan..
 C         F         G
 nga..depi kabeh pacoban..
  F        G       Em    Am
 amung.. kowe.. ra li..yane..
 Dm          G        C
  sing tak jogo selawase..

 Am                   Dm
  takkan pernah terganti..
 F            G
  roso atiku iki..

 Reff :
 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

 Interlude :
 F  G  Em  Am
 Dm  G  C
 F  G  Em  Am
 Dm  G  C

 C    F        C
 sa..iki bebarengan..
 C         F         G
 nga..depi kabeh pacoban..
  F        G       Em    Am
 amung.. kowe.. ra li..yane..
 Dm          G        C
  sing tak jogo selawase..

 Am                   Dm
  takkan pernah terganti..
 F            G
  roso atiku iki..

 Reff :
 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

 F        G             Em  Am
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Dm          G          C
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 F           G        Em  Am
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..

 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

 F        G             Em  Am
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Dm          G          C
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 F           G        Em  Am
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter