-->

Chord Sepine Ati - Darno Nyong (Cover Yeni Inka)

 Intro :
 D  A  Bm  F#m
 G  Em  A

 D           A       Bm         F#m
 lintang lintang ono ing wengi iki
      G           D          Em    A
 seng gelem ngancani saben wengiku..
 D       A          Bm      F#m
 bulan bulan tulong sampekno..
   G           Em
 salam iki kanggo
          A
 sing wis nglarani aku..

        G           D
 tulong ojo ngecewakne aku
      G        A
 seng wes berjuang..
   G           Em       A
 tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

 Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 Interlude : 
 D  A  Bm  F#m
 G  Em  A
 D  A  Bm  F#m
 G  Em  A

 D       A          Bm      F#m
 bulan bulan tulong sampekno..
   G           Em
 salam iki kanggo
          A
 sing wis nglarani aku..

 Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 Interlude : 
 D  A  Bm  F#m
 G  Em  A
 D  A  Bm  F#m
 G  Em  A

 D       A          Bm      F#m
 bulan bulan tulong sampekno..
   G           Em
 salam iki kanggo
          A
 sing wis nglarani aku..

 Reff :
 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 D          A        Bm     F#m
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   G           Em       A
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        D      A           Bm
 neng kene aku ngenteni sliramu
   F#m           G
 karo nyawang lintang
        Em       A             D
 wengi iki kroso sepi ning ati..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter