-->

Chord Wonogiri Ninggal Cerito - Septian Begug

 Intro :
 F  C  Dm  Am
 Bb  C

   F            Am
 kowe mbiyen kondo tresno
      Bb          C
 jare ra bakal ngeliyo..
    F            Am
 janji bareng sampek tuo
         Bb        C
 ning nyatane kowe lungo..

 Bb     C
  opo kurang percoyo..
 Am        Dm
  gedene roso tresno..
 Bb           C           F  Dm  C
  nganti kowe ninggalke roso.. 

 Reff :
  Bb         C 
 alun-alun giri
          Am       Dm
 krida bakti wonogiri..
            Gm     
 ngambrukno cagakku
   C          F
 nuruti kabeh karepmu..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm      
 ra nyono ra ngiro
       C           F
 saiki karo wong liyo..

 Interlude :
 F  Em  Dm  C  Bb  C  Bb  C
 Am  Gm  F  Em  Dm  Em  Dm
 Bb  C  F
        (tarik sis.. semongko..)

 Bb          C
  opo kurang percoyo..
 Am        Dm
  gedene roso tresno..
 Bb           C           F
  nganti kowe ninggalke roso..

 Bb         C
  kabeh wis tak wehno..
 Am         Dm
  kabeh wis tak cubo..
 Bb        C          F  Dm  C
  nanging aku kurang opo..

 Reff :
  Bb         C 
 alun-alun giri
          Am       Dm
 krida bakti wonogiri..
           Gm         C        F
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm      
 ra nyono ra ngiro
       C           F
 saiki karo wong liyo..

  Bb         C 
 alun-alun giri
          Am       Dm
 krida bakti wonogiri..
           Gm         C        F
 ninggalno cerito nggawe loro ati..
      Bb             C
 kowe sing nggawe janji..
      Am              Dm
 kowe ugo sing mblenjani..
          Gm      
 ra nyono ra ngiro
       C           F
 saiki karo wong liyo..
          Gm      
 ra nyono ra ngiro
       C           F
 saiki karo wong liyo..

 Outro :
 F  Em  Dm  C  F
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter