-->

Chord Aku Sadar Diri - Lovin Project

 Intro :
 B  G#m  C#m  F#

 B                    G#m
 pertama.. kenal sliramu..
  C#m               F#
 ati iki.. langsung nandang rindu..
  D#m                       G#m
 esem manmu ganggu awan lan bengiku..
   E                  F#
 kapan koe dadi konco uripku..

   B                   G#m
 sepurane aku ngrusak angen angenmu
   C#m                    F#
 nanging koe namung konco dolanku
     D#m                 G#m
 aku wes urip mulyo karo wong liyo
     E                    F#
 aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

 Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B    A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B    A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

 Interlude :
 E  F#  B  A#m  G#m
 E  F#  B

 B                    G#m
 pertama.. kenal sliramu..
  C#m               F#
 ati iki.. langsung nandang rindu..
  D#m                       G#m
 esem manmu ganggu awan lan bengiku..
   E                  F#
 kapan koe dadi konco uripku..

   B                   G#m
 sepurane aku ngrusak angen angenmu
   C#m                    F#
 nanging koe namung konco dolanku
     D#m                 G#m
 aku wes urip mulyo karo wong liyo
     E                    F#
 aku ra pengen koe nganti ke loro loro..

 Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B    A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B    A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

 Interlude :
 E  F#  B  A#m  G#m
 E  F#  G#m
 E  F#  B  A#m  G#m
 E  F#  B  B  A#m

 G#m               C#m
  sepurane aku wes ono wong liyo
      E
 aku ora nyongko..
     B
 koe isoh tresno..

 G#m                C#m
  terusno kabeh lakumu iku..
       E
 aku rarep ganggu..
       F#
 aku rarep ganggu..

     E              F#
 mungkin.. lelakon iki..
     B         A#m       G#m
 koe lan aku.. ra biso dadi siji..
                E
 koe konco dolanku..
         F#               B
 nanging dudu.. konco uripku..

 Reff :
     E            F#
 aku mung isoh ngagumi..
     B    A#m G#m
 ora isoh ndueni..
  E          F#
 aku sadar diri..
      G#m
 koe akeh seng nresnani..

   E        F#
 mugo aku lilo..
     B    A#m    G#m
 koe karo wong liyo..
   E          F#           B
 mugo ati ora tambah nelongso..

 Outro :
 E  F#  B  A#m  G#m
 E  F#  B
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter