-->

Chord Berdasarkan Jarene - HJR Official X May Ratri

 Intro:
 G  A  F#m  Bm
 E  A

 D       G         D
 ngopo kerep ono masalah..
 D      G           A
 opo mergo aku sing salah..
 D           G        D
 sitik sitik kok gawe ribut..
 D       G         A
 marai suwe suwe semaput..

 Intro:
 G  A  D

 D         G                D
 hubungan iki wis suwe leh njalani
 D           G            A
 tresnaku ro kowe.. tulus ning ati..
 D         G              D
 aku yo percoyo.. marang sliramu..
 D           G            A
 tresnamu ra bakal luntur nggo aku..

 G          A           D        Bm
 karepku yo mung siji panyuwunku..
     G            A
 ojo gampang terpengaruh
         D
 omongan sing mlebu..
 G        A
 gawe awakmu slalu..
   D             Bm
 mikir elek ning aku..
 G             A       D   D7
 sayang tulung ojo begitu..

 Reff:
       G           A       F#m
 nek kowe ngerti kabeh kahananku
         Bm           Em
 mung berdasarkan jarene..
     A            D
 ojo gampang percoyo.. 

 G            A
 mas.. aku ra bermaksud
   F#m       Bm
 menyakiti hatimu
     Em                      A
 aku mung wedi kelangan sliramu..

       G        A
 yowis ayo diperbaiki
   F#m         Bm
 hubungane ben podo wingi
 Em       A          D
 aku ro kowe tetep dadi siji..

     G        A
 sak lawase tekane pati..
  F#m         Bm
 ora ono sing iso ngganti..
 Em                  A            D
 sing tenang ojo nganti ingkar janji..

 Interlude:
 G  A  F#m  Bm
 E  A
 G  A  F#m  Bm
 C  A

 G          A           D        Bm
 karepku yo mung siji panyuwunku..
     G            A
 ojo gampang terpengaruh
         D
 omongan sing mlebu..
 G        A
 gawe awakmu slalu..
   D    A/C#     Bm
 mikir elek ning aku..
 G             A     D
 sayang tulung ojo begitu..

 Reff:
       G           A          F#m
 nek kowe ngerti kabeh kahananku..
         Bm         Em
 mung berdasarkan jarene..
     A            D
 ojo gampang percoyo..

  G           A
 mas.. aku ra bermaksud
   F#m       Bm
 menyakiti hatimu
     Em                      A
 aku mung wedi kelangan sliramu..

       G        A
 yowis ayo diperbaiki
   F#m         Bm
 hubungane ben podo wingi
 Em       A          D
 aku ro kowe tetep dadi siji..

     G        A
 sak lawase tekane pati..
  F#m         Bm
 ora ono sing iso ngganti..
 Em                  A          D    Bm
 sing tenang ojo nganti ingkar janji..
 G                   A          D
 sing tenang ojo nganti ingkar janji..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter