-->

Chord Dolanan Ati - Safira Inema

 Intro :
 D  F#m  G  A  D
 Em  Bm  G  A

 D                          F#m
 Witing tresno jalaran soko kulino..
         G     
 lunture tresno
     A            D
 jalaran ono wong liyo..
 D                       G
 sing tak tresnani saiki wis bedo..
        A                 D
 opo mergo wis ono wong liyo..

 D                         F#m
 Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
          G        A           D
 kudu ngempet loro ning njero atiku..
 D                 
 wis tak cobo sabar
         G
 ngadepi tingkahmu..
       A                 D
 opo doyo ngalangi kekarepanmu..

     G        A    D        Bm
 Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
        Em        A      D
 pancen ati.. ora biso dipekso..

 Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

 Interlude :
 D  F#m  G  A  D

 D                         F#m
 Opo kudu ngene yen tresno sliramu..
          G        A          D
 kudu ngempet loro ning njero atiku..
 D                 
 wis tak cobo sabar
         G
 ngadepi tingkahmu..
       A                 D
 opo doyo ngalangi kekarepanmu..

     G        A    D        Bm
 Aku mung.. biso.. ngelus dodo..
        Em        A      D
 pancen ati.. ora biso dipekso..

 Reff :
      Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D     F#
 urip mulyo..

         Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..

        Bm
 Sewu loro sing tak roso
     F#m
 iki ora dadi opo
         G            A 
 sing penting sliramu biso
      D
 urip mulyo..

 F#        Bm
 Yo mung siji panyuwunku
        F#m
 lereno dolanan ati
       G         A
 wis cukup aku wae sing
      D
 mbok larani..
       G         A
 wis cukup aku wae sing
        D
 mbok larani..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter