-->

Chord Ilingo Aku - Mahesa

 Capo di fret 3
 Intro:
 Am  Em  F  G  C
 Am  Em  F  G

   C          Em
 umpomo kowe iso ngrasakke
     F                  G
 kepiye rasane dadi awakku..
 C           Em
 pasti kowe ora bakal
        F               G
 ngerti opo iku jenenge loro..

          Am       Em          F
 sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
  G       Am           Em
  nanging sing tak wedeni
   F               G
 kelangan.. bahagiamu..

 Reff:
            Am         Em
 yen pancen tresno areke..
      F   G    C  G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F                G
 balio rene.. ilingo aku..

   C          Em
 umpomo kowe iso ngrasakke
     F                  G
 kepiye rasane dadi awakku..
 C           Em
 pasti kowe ora bakal
        F               G
 ngerti opo iku jenenge loro..

          Am       Em          F
 sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
  G       Am           Em
  nanging sing tak wedeni
   F               G   G  E
 kelangan.. bahagiamu..

 Interlude:
 Am  Em  F  G  C  G/B
 Am  Em  F  G

 Reff:
            Am         Em
 yen pancen tresno areke..
      F   G    C  G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F                G  E
 balio rene.. ilingo aku..

           Am         Em
 yen pancen tresno areke..
      F   G    C  G/B
 lalekno aku wae..
        Am        Em
 yen atimu di larani..
     F                G   C
 balio rene.. ilingo aku..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter