-->

Chord Janji Tresno - Esa Risty

 Intro:
 Am  F  E  Am  F  E
 Am  Dm  Am  F  E

 Am                  Dm
 Cobo tak sawang ono langit..
 G
 cahyane lintang nambahi 
           Am
 kangening ati..
 E               F
 dadi seksi roso tresno..
             G        Am
 sing tak simpen jeroning dodo..

 Am                   Dm
 Abot tak songgo roso kangen..
 G
 sak kedep moto ketemu 
     Am
 wis marem..
 E                     F
 atine wong nandang kasmaran..
        G           Am
 rasane tansah wedi kelangan..

 Reff:
           Am
 Tak jaluk ning kono
                Em
 tansah di jogo sayang..
    F               C
 setyomu ojo pupus ilang..
        Dm               Am
 podo dedungo tresno selawase..
     E..
 lan ojo ono roso bimbang..

          Am                 Em
 Ugo ning kene ngugemi janji tresno..
     F                 C
 selawase bakal sesandingan..
         Dm              Am
 nadyan adoh.. ora bakal liyo..
           E               Am
 mergo tresno dudu mung kiasan..

 Interlude:
 Am  Em  F  C
 Dm  Am  E 

 Am                  Dm
 Cobo tak sawang ono langit..
 G
 cahyane lintang nambahi 
           Am
 kangening ati..
 E               F
 dadi seksi roso tresno..
             G        Am
 sing tak simpen jeroning dodo..

 Am                   Dm
 Abot tak songgo roso kangen..
 G
 sak kedep moto ketemu 
     Am
 wis marem..
 E                     F
 atine wong nandang kasmaran..
        G           Am
 rasane tansah wedi kelangan..

 Reff:
           Am
 Tak jaluk ning kono
                Em
 tansah di jogo sayang..
    F               C
 setyomu ojo pupus ilang..
        Dm               Am
 podo dedungo tresno selawase..
     E..
 lan ojo ono roso bimbang..

          Am                 Em
 Ugo ning kene ngugemi janji tresno..
     F                 C
 selawase bakal sesandingan..
         Dm              Am
 nadyan adoh.. ora bakal liyo..
           E               Am
 mergo tresno dudu mung kiasan..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter