-->

Chord Kuto Kenangan - Fira Azahra

 Intro:
 B  E  F#  B
 G#m  C#m  A  B
 
 B        E      F#       B
 kuto iki.. sing dadi kenangan..
 D#                G#m        F#
 aku lan kowe.. berjumpa bersama..
        E           F#        B
 tolong duh Gusti roso nopo niki..

 B             E     F#     B
 esem manismu.. sing marai ati..
 D#                   G#m       F#
 roso tresnoku.. mung kanggo sliramu..
       E        F#       B
 tenan atiku ra bakal ngapusi..

 Int.:
 E  F#  B

         E      F#  
 ngapuntene.. kulo..
     D#m           G#m
 pun tresno marang kowe..
      C#                  F#
 kekancan iki ra bakal luntur..
               B
 sing tenang wae..

 Reff:
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe
                       E
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m      G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

 Interlude:
 E  F#  D#m  G#m  F#
 E  F#  B

         E      F#  
 ngapuntene.. kulo..
     D#m           G#m
 pun tresno marang kowe..
      C#                  F#
 kekancan iki ra bakal luntur..
               B
 sing tenang wae..

 Reff:
       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B       B7
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..

       E
 kuto iki..
      F#         D#m         G#m
 sing dadi saksi tresno ro kowe..
                       C#m
 ku yakin kabeh wes di atur ro Gusti
            F#
 senadjan roso iki..
              B
 ra bakal tak ungkapke..

       E
 kuto iki..
   F#            D#m         G#m
 bakal nduwe cerito ning uripku..
                    C#m
 aku wong cilik yen kanggo sliramu
           F#
 cukup tak simpen lan tak tulis
         B
 ning tembang iki..
 F#               B
  kuto iki sing dadi saksi..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter