-->

Chord Loro Batin - Safira Inema

 Capo di fret 4

     Am
 Lorone awak iki..
        Em
 iseh biso tak songgo..
 Dm                    Am
 nanging.. sing loro batinku..
      Am                     Em
 yen aku mileh mundur, atiku ajur..
      Dm                  Am
 yen aku mileh maju atiku tatu..

 Intro :
 Am  Dm  G  Am
 Am  Dm  G  Em  Am

 Am                   Dm
 Aku ra ngiro koyo ngene dadine..
 F                  C
 aku lan kowe di pisahne..
  Am                     Dm
 amung mergo aku wong ra nduwe..
   G       Em           Am
 kowe di jodohne karo liyane..

  Am                    Dm
 Eling pancen eling aku sopo..
 F                     C
 ora pantes mlaku karo kowe.. 
 Am                     Dm
 opo pancen kudu tak ikhlasne..
  G        Em       Am
 aku lan kowe cukup sakmene..

 Interlude :
 Am  Dm  G  Am
 Am  Dm  G  Am
 Em  Am

 Reff :
  Am                Dm
 Aku.. wes nyobo nrimo..
   G                C
 nanging.. aku iseh tresno..
  Am               Dm
 aku.. wes nyobo lilo..
   G                      C
 nanging.. batinku sing loro..

   Dm              Dm
 Lilo.. tak cobo lilo..
        G                Am
 snajan batinku keloro loro..

 Interlude :
 Am  Dm  G  Am
 Am  Dm  G  Am
 Em  Am

 Reff :
  Am                Dm
 Aku.. wes nyobo nrimo..
   G                C
 nanging.. aku iseh tresno..
  Am               Dm
 aku.. wes nyobo lilo..
   G                      C
 nanging.. batinku sing loro..

   Dm              Dm
 Lilo.. tak cobo lilo..
        G                Am
 snajan batinku keloro loro..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter