-->

Chord Madiun Sewu Cerito - Madiun Music Project

 Intro :
 F  Bb  F  C

     F                C
 nalikane.. jaman semono..
         Bb   C          F    C
 aku lan kowe.. ngucapke janji..
         F              C
 kutho cilik.. sewu cerito..
        Bb      
 akeh kenangan..
 C            F        F7
 tak ukir jero dadaku..

 Bb              C
  aku tansah kelingan..
 Am              Dm
  karo manis esemmu..
 Bb            C
  ra bakal aku ngilang.. 

 Reff :
   F      C    Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm     Bb        C
 tresnaku.. ingkang suci..
       F        C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

 Interlude :
 F  Bb  F  C
 Bb  Am  Gm  C  F
 Bb  Am  Dm  Gm  C

         F              C
 kutho cilik.. sewu cerito..
        Bb      
 akeh kenangan..
 C            F        F7 
 tak ukir jero dadaku..

 Bb            C
  aku tansah kelingan..
 Am           Dm
  karo manis esemmu..
 Bb               C
  ra bakal aku ngilang.. 

 Reff :
   F      C    Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm     Bb        C
 tresnaku.. ingkang suci..
       F        C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..

   F        C     Dm
 madiun.. dadi seksi..
     Gm        Bb     C
 tresnaku.. ingkang suci..
    F           C     Dm
 janji pras..tyaning ati..
         Gm            Am
 senajan rogo.. ku ngemboro..
         Bb        C        F
 nanging ati.. iki ra bakal lungo..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter