-->

Chord Nomer Loro - Overall

 Intro :
 F  Dm  Gm  C  F

   F              Dm
 ditlateni.. di gemateni..
    Gm              C
 di sayangi.. setuluse.. ati..
    F               Dm
 penjalukku.. kowe iso ngerti..
   Gm                       C
 karep ati.. mung nyanding sliramu..

 Intro :
 Bb  Bbm  F

  F                 Dm
 aku ngerti.. isine atimu..
  Gm                    C
 ono tresno.. nanging dud.. aku..
   F                Dm
 soyo suwe.. aku ngerasakne..
 Gm               C           F   F7
 awale bungah.. suwe-suwe.. bubrah..

 Reff :
     Bb        C    Am       Dm
 rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
   Gm     C           F
 koyo diantemi loro batin iki..
     Bb           C         Am
 jaremu.. ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku
        C           F
 jebule kuwi mung kecu..

 Interlude :
 Bb  C  Am  Dm
 Gm  C  F
 Bb  Bbm  F

   Bb                    F
 kowe.. rung iso ngikhlaske..
 Dm        Gm         C           F
  rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
  Bb              F
 aku.. kudu iso sabar..
 Dm     Gm           C           F   F7
  kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

 Reff :
     Bb        C    Am       Dm
 rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
   Gm       C           F
 koyo.. diantemi loro batin iki..
     Bb           C         Am
 jaremu.. ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku
        C           F   F7
 jebule kuwi mung kecu..

     Bb       C     Am         Dm
 rasane.. ati iki.. koyo digebuki..
 Gm       C           F
 koyo diantemi loro batin iki..
     Bb         C         Am
 jaremu ning atimu amung aku..
        Dm          Gm
 rosomu mung dinggo aku
        C           F
 jebule kowe mung kecu..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter