-->

Chord Ora Jodo - Sombat Sambat ft. Mayratri

 Capo di fret 4
 Intro :
 Am  Em  F  C
 Dm  G  Fm  G

 C       G
 ono cerito.. 
     Am        G
 yen sliramu duwe roso
   F              C         G
 nanging ngopo ra tok ungkapno..

   C      G
 wayah mbiyen.. 
   Am              G
 tekoku mung tok sepelekke..
     F       G       C G
 gematiku ra ono walese..

 C      G           Am     G
 mas.. aku pancen duwe.. roso..
      F      G            C  G
 ngapuranen aku yen ra crito..
   C    G          Am        G
 mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
       F       G           C  C7
 mergo aku wes ono seng nduwe..

 Reff :
                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi..
                      C  G/B  Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C  C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu..
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C
 mugo iso lekas layu..

 Dm                Am       
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     F          G         C
 aku lan koe raiso dadi siji..

 Interlude :
 Dm  E  Am  A
 Dm  G  Gm  C
 F  Fm  G

 C      G           Am     G
 mas.. aku pancen duwe.. roso..
      F      G            C G
 ngapuranen aku yen ra crito..
   C    G          Am        G
 mugo koe.. ikhlas nompo opo anane..
       F       G           C  C7
 mergo aku wes ono seng nduwe.. 

 Reff :
                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      C  G/B  Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C   C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C  C7
 mugo iso lekas layu..

                    F          G
 jujur atiku nggo koe.. sing wingi
                      C  G/B  Am
 nanging bedo ro sak iki..
                Dm
 aku ono sing duwe..
        G                C  C7
 kowe kudu.. iso ngikhlaske..

                 F             G
 pancen iki salahku.. udu salahmu
                 C    G/B         Am
 aku ora wani kondo.. marang sliramu..
            Dm          G
 roso tresnaku.. sing wingi
                  C
 mugo iso lekas layu..

 Dm                Am       
  sadari tresno ra kudu nduweni..
     F          G         C
 aku lan koe raiso dadi siji..
     F          G       C
 aku lan koe raiso dadi siji..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter