-->

Chord Tak Karo Liyane - Adi Jenggot

 Intro:
 G  Em  Am  D
 Bm  Em  Am  D
 
 G             Em
  kowe wes tak wanti wanti..
 Am              D
  ojo ninggal janji..
 G                  Em
  kowe lungo nggowo kenangan..
    Am                D
 saiki teko muleh nggowo undangan..

 Bm              Em
  janjine.. neng kartonyono
       Am
 ucapanmu saiki malah
       D
 medot tali asmoro..

 Reff:
     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C            D
 ora bakal owah tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D        G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

 Interlude:
 G  Em  Am  D
 Bm  Em  Am  D

 G             Em
  kowe wes tak wanti wanti..
 Am              D
  ojo ninggal janji..
 G                  Em
  kowe lungo nggowo kenangan..
    Am                D
 saiki teko muleh nggowo undangan..

 Bm              Em
  janjine.. neng kartonyono
       Am
 ucapanmu saiki malah
       D
 medot tali asmoro.. 

 Reff:
     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C              D
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D        G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

     G             Em
 tresnoku iki.. mergone ati..
     C              D
 ora bakal owah.. tekane pati..
    Bm               Em
 saiki aku lagi neng kene..
     Am               D        G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..
     Am         D              G
 aku neng ngawi.. tak karo liyane..

 Outro:
 G  C  D
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter