-->

Chord Tak Loske Wae - Lusiana Malala

 Intro:
 F  G  C

  F          G
 ora centang biru 
     Em     Am
 aplikasi jahatmu..
        F
 supoyo aku 
        G        C
 ra ngerti statusmu..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C  G
 kowe online ro liyane..

 Int.:
 C  G  Am  Em
 F  C  Dm  G

 C        G
 aku neng kene
       Am         Em
 setyo ngenteni kowe..
 F          C
 nanging nyatane
      Dm        G
 kowe gandeng liyane.

  C         F
 opo kowe lali
     G            C
 naliko ngucap janji..
 Am           Dm
 janjimu karo aku
        G         C
 kowe biso njogo ati..

 Int.:
 F  C  Dm  G

 Reff:
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

 Interlude:
 Am  Am
 C  G  Am  Em
 F  C  Dm  G

 C        G
 aku neng kene
       Am         Em
 setyo ngenteni kowe..
 F          C
 nanging nyatane
   Dm           G
 kowe gandeng liyane.

  C         F
 opo kowe lali
     G            C
 naliko ngucap janji..
 Am           Dm
 janjimu karo aku
        G         C
 kowe biso njogo ati..

 Int.:
 F  C  Dm  G

 Reff:
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

  F          G
 ora centang biru 
     Em     Am
 aplikasi jahatmu..
         F
 supoyo aku 
        G         C
 ra ngerti statusmu..

 Reff:
     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..
 Am       Dm
   tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter