-->

Chord Titip Kangen Angin Ndalu - Loro Ati Official

 Intro:
 A  E  F#m
 D  E  A

 A       E        F#m
 aku ngenteni balimu..
       D                   E
 wis suwe tak tunggu.. tekomu..
 C#m                F#m
 kangenku iki.. tak tertahan lagi..
   D              
 kapan kowe bali..
          E
 wis suwe aku ngenteni..

 A   E          F#m
 aku kangen tenanan..
      D               
 kowe sing tak pikirke
            E
 ning saben dinoku..
 C#m                    F#m
 ra ngaleh.. roso tresnoku dinggo kowe..
          D
 sing tak jaluk mung siji
       E
 kowe ojo mbedo ati..

 Intro:
 D  A  D  E

 Reff:
          A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D             A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D     E  A
 kowe pepujan atiku..

 Interlude:
 A  E  F#m
 D  A  E
 A  E  F#m  C#m
 D  A  D  E  A

 A   E          F#m
 aku kangen tenanan..
      D               
 kowe sing tak pikirke
            E
 ning saben dinoku..
 C#m                  F#m
 ra ngaleh roso tresnoku dinggo kowe..
          D
 sing tak jaluk mung siji
       E
 kowe ojo mbedo ati..

 Interlude:
 D  A  D  E

 Reff:
          A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D             A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D     E  A
 kowe pepujan atiku..

          A           E
 tak titipke angin ndalu..
          F#m         C#m
 kanggo kowe lintang atiku..
         D             A
 banyu moto sing tak roso..
           D             E
 bukti tresno sing tak jogo..

           A           E
 salam tresnoku nggo kowe..
         F#m       C#m
 janji tulus selawase..
          D           A
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        D     E  A
 kowe pepujan atiku..
        D     E    A
 kowe pepujan a..tiku..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter