-->

Chord Wes Ora Tresna - Lopas Music

 Intro:
 F  Dm  Dm  C
 Dm  F  Bb  C

 F                 
  aku wes ra ngerti
     Dm
 opo sing kok karepne..
 Bb                    C
  ngomonge tresno ning nyatane loro..
 F                
  sing tak rasakne
       Dm
 tresnomu uwes ilang
 Bb              C
  koyo ledu sing kabur kanginan..

 Int.:
 F  Am  Bb  C#
 F  C

 F                     Dm
  grentes rasane ning njero atiku..
 Bb                     C
  ngrasakne tresno sing nyatane loro..
 F             Dm
  sesek rasane ning njero dodo..
 Bb
  ngrasakne tresno
          C
 sing kok anggep ra ono..

 Dm               Am
  aku kudu biso nglalekne kowe
 Bb  Am  Gm  F       C
     yen pancen koyo ngene nyatane..

 Reff:
     Dm           Am
 tresno iki.. wes kok cidrani
       Bb       C             F     A
 cukup semene loro sing tak rasakne..
     Dm          Am
 tak lilakne lan wes tak ikhlasne
      Bb      C         F   A
 mugo aku sanggup ngelakoni..

 Interlude:
 Gm  Am  Bb
 Bb  Am  Gm  Am  Bb
 F  Dm  C  Bb
 F  Dm  C  Bb

 F                     Dm
  grentes rasane ning njero atiku..
 Bb                     C
  ngrasakne tresno sing nyatane loro..
 F             Dm
  sesek rasane ning njero dodo..
 Bb
  ngrasakne tresno
          C
 sing kok anggep ra ono..

 Dm               Am
  aku kudu biso nglalekne kowe
 Bb  Am  Gm  F    C
     yen pancen cukup semene critane..

 Reff:
     Dm           Am
 tresno iki.. wes kok cidrani
       Bb       C             F     A
 cukup semene loro sing tak rasakne..
     Dm          Am
 tak lilakne lan wes tak ikhlasne
      Bb      C         F   A
 mugo aku sanggup ngelakoni..

     Dm           Am
 tresno iki.. wes kok cidrani
       Bb       C             F     A
 cukup semene loro sing tak rasakne..
   Dm          Am
 sugeng tindak wong sing tak tresnani
      Bb        C          F
 mugo kowe nemu sing kok karepne..

 Outro:
 F  Dm
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter